BomenWaaier
 

Abonnementen

Informatie opvragen en selecteren van de BomenWaaier wordt gratis ter beschikking gesteld door Bomenkennis-Cursussen www.bomenkennis.nl.
Ga voor cursussen over herkenning en toepassing van bomen en vaste planten naar de website.
Na invulling van het aanvraagformulier, maakt u uw eigen password aan en kunt u meteen beginnen met informatie opvragen en selecteren. U heeft dan meteen een uur gebruikstijd tot uw beschikking. De gebruikstijd kan later worden uitgebreid.
Leo Goudzwaard houdt zich het recht voor om bij misbruik van de website of overtreding van het auteursrecht een gebruiker uit te sluiten. Zie hiervoor ook de pagina Voorwaarden.

Auteursrecht Alle teksten en foto's op de website www.bomenwaaier.nl zijn auteursrechtelijk beschermd volgens de auteurswet. De informatie op deze website en de foto’s mogen niet worden gekopieerd, vermenigvuldigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur Leo Goudzwaard. De foto’s zijn eigendom van de fotografen, die met name zijn genoemd in de begeleidende tekst van de foto’s in de website www.bomenwaaier.nl. Gebruik van de informatie en de foto's uit de website is voor betalende abonnees in bepaalde gevallen gratis toegestaan (uitsluitend in interne rapportages en presentaties), mits de auteur, fotograaf en de BomenWaaier in de begeleidende tekst worden genoemd als bron. In alle andere gevallen is een schriftelijke toestemming van Leo Goudzwaard vereist. Voor gebruik van foto's in externe publicaties dient een vergoeding te worden betaald voor de foto's. Het bedrag van de vergoeding per te gebruiken foto wordt door Leo Goudzwaard van Bomenkennis bepaald.
Disclaimer Aan de informatie op deze site www.bomenwaaier.nl kunnen geen rechten worden ontleed. Ook aanvaardt de eigenaar van deze site geen aansprakelijkheid voor schade door foutieve, of gedateerde informatie. “Bomenkennis” probeert alle informatie zo actueel en goed mogelijk te houden. Aan email van “Bomenkennis” kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door verzending van e-mail, of de niet-tijdige of onjuiste bezorging ervan.

Inloggen


Voer uw e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen:


Uw wachtwoord vergeten? Voer uw e-mail adres in en wij sturen u uw wachtwoord:

Meld u aan door een nieuw account te creëren door het onderstaande formulier in te vullen:
(velden met een * zijn verplicht)
Ik ga accoord met de disclaimer en algemene voorwaarden.


design & maintenance by Rockingstone